gallery/logo en naam goud 300hr. 22-5-2018

Personal Styling

 

De eerste indruk maak je met je uiterlijk en kleding.

Wanneer je iemand ontmoet, krijg je altijd een eerste indruk, je vormt je een beeld van hoe deze persoon is. Deze eerste indruk is voor het grootste deel gebaseerd op het uiterlijk en de kleding, dit bepaalt hoe je reageert op de ander, of je open staat voor contact of dat je gereserveerd blijft. Als je je dit realiseert, dan besef je ook hoe belangrijk het is dat je uiterlijk aansluit bij je innerlijk. Dan kan de ander zien wie jij bent en dit zorgt voor een goede basis voor contact.

 

Wil je weten welke kleuren jou het mooist staan?

Wil je met je outfit uitstralen wie jij als persoon bent?

Wil je weten welke pasvorm het beste bij jouw figuur staat?

Wil je besparen door geen miskopen meer te doen?

Wil je je zelfverzekerd voelen in de kleding die je draagt?

 

Wanneer kies je voor een personal stylist?

imago coach

Personal styling is niet alleen voor BN'ers, wat nog wel eens gedacht wordt, personal styling is toegankelijk voor iedereen!

De redenen om een personal stylist in te schakelen kan uiteenlopend zijn, denk bijvoorbeeld aan het volgende:

 

 • Wanneer je een nieuwe levensfase in gaat...
  Wanneer je een nieuwe levensfase in gaat kan er wel eens een moment zijn dat je vindt dat je huidige stijl niet meer bij je past, en dan? Je wilt iets anders maar komt er zelf niet uit, dan kan het fijn zijn als er een professional objectief met je mee kijkt en jou kledingadvies geeft.
  Misschien ben je heel veel afgevallen, aangekomen of gaan sporten, moet je wennen aan je nieuwe lichaam en weet je niet welke pasvorm daar mooi bij is. Of je bent pas gescheiden en begint een nieuw leven, of je bent ziek geweest wat je als persoon heeft veranderd, je hebt een kind gekregen en je lijf is veranderd, een nieuwe baan, promotie, voor jezelf begonnen of iets anders waardoor je eraan toe bent om jezelf meer of op een andere manier te laten zien.

Of herken je jezelf meer in het volgende?

 

 • Heb je een representatieve baan en wil je er professioneel en goed uitzien?
   

 • Je hebt het druk en geen tijd om zelf te shoppen en wil je er wel representatief uitzien op je werk en in je vrije tijd?
   

 • Houd je niet van shoppen of heb je geen zin om zelf te shoppen maar wil je er wel stralend uit zien?
   

 • Heb je een buitendienst functie, en wil je zakelijk uitstralen waar jij voor staat? Je hebt de kennis in huis, weet waar je over praat en je bent sterk in netwerken, alleen je garderobe  daar kan je wel wat hulp bij gebruiken.
   

 • Je bent ZZP’er, je hebt een mooi product of dienst, je hebt een grafisch ontwerper een passende huisstijl laten ontwikkelen met een perfect logo dat helemaal bij jou en je bedrijf past. Vervolgens heb je een website laten maken of zelf gemaakt dat daar ook bij aansluit. Kortom je hebt een mooi beeld neergezet van jouw bedrijf. Als je dan met mensen kennis maakt dan wil je dat het beeld dat je hebt laten zien ook terug komt in die eerste indruk van jou, je kleding en je uitstraling. Een personal stylist kan je daarbij helpen.
   

 • Je bent retailer en hebt een kledingzaak, je wilt je onderscheiden, je gaat voor die beleving in jouw winkel die online shoppen niet kan bieden. Dat kan door samen te werken met een personal stylist. dernemer

Of is dit gewoon jouw moment waarin je op zoek bent naar iemand die jou kan helpen jouw uitstraling met je kleding te versterken?

 

Kortom je wilt jezelf laten zien en dat met je kleding ook uitstralen! Ik kan je daarmee helpen d.m.v. personal styling/kledingadvies en personal shoppen.

Wil je kennis maken en weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een afspraak of vraag een offerte aan.

 

gallery/hanneke met kledingrek bijgesneden