gallery/logo en naam goud 300hr. 22-5-2018

MISSIE

 

Mijn missie is de wereld een stukje mooier te maken, dit doe ik met mijn bedrijf Style & Identity door mensen te laten stralen. Hoe je er uit ziet heeft effect op hoe je je voelt en andersom.

Door middel van kleur- en pasvorm advies laat ik jou zien wat jou het mooiste uit laat komen. Met de kleding die bij jouw persoonlijkheid past voel je je goed en daardoor straal je, voel je je zelfverzekerd en mooi. Mensen mooi maken en de beste versie van ze laten zien is mijn talent en ik word er blij van als ik mensen zie stralen. Met mijn adviezen weet je straks ook zelf de juiste kleding keuzes te maken. Voel je je goed in wat je draagt, dan straal je dat ook uit!

 

gallery/_mg_5913 7 maart groener

VISIE

 

Mijn visie is dat het niet persé om mode of trends gaat maar om jou, dat jij jezelf kunt laten zien, wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Daarom heet mijn bedrijf ook Style & IDENTITY, het gaat om jouw identiteit en ik vind kleding een supermooi expressie middel om te laten zien wie je bent.

Daarom wil ik in het intake gesprek ook jou leren kennen, zodat ik in de styling niet alleen kleding kies die past bij jouw huid en kleur ogen etc maar ook jouw persoonlijkheid laat zien. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid en fair trade heel belangrijk, dan gaan we alleen merken shoppen die dat door middel van een keurmerk bewezen hebben. Wil je wel iets met de mode en trends? Je kunt uit de mode kiezen wat bij jou past zonder klakkeloos alle laatste trends te volgen. Je krijgt ook geen kopie van mijn kledingkast, ik kijk naar wat jóu het beste past.

Mijn Intuïtie en hoogsensitiviteit helpen mij daarbij, ik luister naar jouw wensen tijdens het intakegesprek, voel goed aan wat bij jouw persoonlijkheid past, we doen een kleur analyse en kijken naar de pasvorm die jou op je mooist laat uitkomen. Eventueel gebruik ik mijn kennis van NLP om je te helpen met een zelfbewuste en zelfverzekerde uitstraling. Ook kan ik mijn kennis vanuit de yoga over de chakra’s en hun bijbehorende kleuren benutten bij de kleuradviezen.
Kortom je straalt!!!

 

gallery/museum
gallery/yoga
gallery/shoes groene panty

Mijn Style & Identity

gallery/schilderij
gallery/snoboarden