gallery/logo en naam goud 300hr. 22-5-2018

Niels L'Abée (40 jaar) Directeur SFA Packaging BV:

 

Omdat ik van mening ben dat een gesoigneerde verschijning bijdraagt aan succesvol zijn in de werkomgeving heb ik met Hanneke een shopping middag gepland. Na een intake sessie met kleuranalyse, garderobe check een zeer succesvolle shopping middag gehad met Hanneke. Een bijzondere ervaring dat bepaalde kleding gewoon meer bij je past en dat combineren zoveel effect kan hebben. O.a. een maatpak laten maken, fijn om iemand mee te hebben die van een klein stukje stof al in kan schatten hoe het er uit komt te zien. Deze nieuwe garderobe werd daarnaast ook nog gecombineerd met mijn bestaande kleding. Werkelijk een verbluffend resultaat. De op die dag aangeschafte kleding behoort inmiddels tot mijn favorieten. De shop sessies met Hanneke zijn voor mij een vast halfjaarlijks agendapunt geworden.

Kristin (29 jaar) operations manager

 

Ik heb bij Hanneke een zomer en wintershopping gedaan. Hanneke kijkt niet alleen naar de kleuren die bij je passen en de trends die er zijn maar bij de intake vraagt ze eerst waarin je je goed voelt, wat je graag wil uitstralen op zowel privé als werkgebied en over je persoonlijkheid. Met deze input gaat Hanneke aan de slag. Op die manier helpt Hanneke je met een eigen stijl te creëren die bij jou past en waarin je kan stralen. Wat ik daarnaast te gek vind was dat ze heel goed kijkt wat je door kan dragen. Ze is goed in combineren waardoor je met een beperkt aantal kledingstukken meerdere sets kan dragen. Met Hanneke heb ik een jurkje gekocht waarvan ze vond dat die helemaal bij mij paste. Een stoer, net jurkje met een kleine glinstering. Ze vond dat passen bij mijn persoonlijkheid. Ik krijg nog steeds complimenten over de jurk. Ik vind dat een mooi voorbeeld hoe Hanneke met haar vak omgaat. 

Kira (42 jaar) grafisch ontwerpster

 

Je krijgt bij Hanneke een intakeformulier dat je van tevoren zelf invult en daarna samen doorneemt, kleuranalyse, kast bekijken (wat kan weg, wat zijn goede combinaties) en later via de mail een verzorgde personal styleguide waarin alles nog eens wordt samengevat en waarin ook kleding- en accessoires combinaties staan uit je eigen kast samen met je nieuw aangeschafte kleding.

Alles met veel aandacht. Hanneke neemt de tijd om tot de kern te komen van je wensen, is een fijne gesprekspartner, kan zich goed inleven en geeft goede adviezen waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt!

gallery/kristin website
gallery/kika website
gallery/annette website.

Uit de personal style guide van Kristin zomer 2017

Uit de personal style guide van Kira lente 2018

Uit de personal style guide van Niels zomer 2017

Voor en na foto's Annemarie winter 2017/2018

Annemarie docent

 

Ik liep al jaren met het idee om een stylingcoach in te schakelen. Ik wist op zich wel welke kleuren en printjes mij staan. Maar dit is ook een valkuil; op een gegeven moment trek je altijd dezelfde kleuren en (veilige) setjes aan, omdat je weet dat ze staan. Tevens lagen er kledingstukken in de kast die ik ooit had gekocht, maar nog nooit had gedragen. Gewoonweg omdat ik niet zeker wist of ze mij wel goed stonden. Ik zocht naar antwoorden en nieuwe ideeën bij iemand die er verstand van heeft en kwam zo bij Hanneke terecht.


De garderobe check was een groot succes. Met haar professionele en enthousiaste aanpak liet ze mij zien welke kleuren niets voor mijn gezicht doen en ik beter niet kan dragen en welke kleuren mijn gezicht prachtig naar voren laten komen. Tevens liet ze setjes zien waar ik zelf nooit aan gedacht had. Ik heb van Hanneke een kleurkaart gehad die ik meeneem als ik ga shoppen. Op deze manier weet ik precies of de kleur van het kledingstuk wel goed bij mij staat. Naast al die handige tips, heeft ze mij ook mooi een opgeschoonde kast bezorgd!

 

Shoppen was nooit mijn favoriete hobby: als ik een grote kledingwinkel binnen kwam dan wist ik niet waar ik moest kijken. Ze heeft goed naar mij geluisterd en rekening gehouden met mijn budget. Ze heeft mij uit mijn comfortzone gehaald, zonder mijn kledingstijl te veranderen. Alle tips die ze mij heeft gegeven, kan ik meteen toepassen in de praktijk. Ik hoef niet alle kledingrekken meer langs en kan gerichter zoeken en effectiever winkelen.

Naast een kledingkast met mooie kleding, vind ik shoppen weer een stuk leuker. Hanneke, super bedankt!

Ervaringen:

gallery/niels website

Hier is het verschil in pasvorm goed te zien, bij de na foto's zie je dat de nadruk op de mooie slanke taille wordt gelegd wat een heel ander beeld oplevert en haar zandloper figuur goed laat uitkomen.

Emina Bektic, Storemanager bij Livera schreef op LinkedIn:

 

Hanneke is een ontzettend leuke vrouw om mee te werken. Tijdens een VIP avond bij Livera heeft Hanneke een aantal kleuren analyses gegeven en de dames waren erg tevreden en enthousiast. Hanneke is een inspiratie op het gebied van mode!

gallery/img-20190515-wa0000

VIP avond Livera mei 2019