gallery/logo en naam goud 300hr. 22-5-2018

Kleur analyse

 

Bij een kleuranalyse test ik met behulp van een groot aantal kleurdoeken welke kleuren jou laten stralen. Je kijkt zelf mee in de spiegel en met mijn uitleg ga je zelf ook zien wat een verschil kleur kan maken. De juiste kleuren werken als een natuurlijke facelift en laten je op je mooist eruit zien.

Ik werk met het 10 seizoenen systeem. Het 4 seizoenen systeem is bij velen wel bekend. Ik heb gemerkt dat niet iedereen in 1 van die 4 "hokjes" past. Bij het 10 seizoenen systeem kun je ook een combinatie van 2 typen zijn. Zoals bv een combi van het winter en lente type. Ik heb met dit systeem al ervaren dat er mensen zijn die in het verleden elders een 4 seizoenen analyse hebben laten doen waarbij getwijfeld werd tussen 2 van de 4 typen, er hierbij uit kwam dat ze een combinatie zijn van 2. Geweldig systeem waar ik helemaal achter sta!

 

Met dit kleur advies weet je welk kleurtype je bent en welke kleuren jou het beste staan.

Bij de kleuranalyse zit een kleurkaart inbegrepen,  die je mee kan nemen als je gaat winkelen.

Wil jij ook weten welk kleurtype jij bent? zomer type winter type lente type herfst type lente herfst type zomer winter type lente zomer type herfst winter type lente winter type zomer herfst type herfst zomer type

START TO SHINE PAKKET

 

Personal styling en garderobe planning.  Dit is een totaal pakket dat bij een gemiddelde kastgrootte ca een dagdeel duurt. 

Dit bestaat uit:

 • Intake gesprek aan de hand van een tevoren ingevuld intake formulier.Ik leer je hierdoor kennen zodat ik een advies kan geven dat niet alleen bij je uiterlijk past maar ook bij jouw innerlijk.

 • Kleur analyse, hierna weet je welke kleuren jou staan, inclusief kleurkaart.

 • contrast analyse, hierna weet je hoe je jouw outfits kunt samenstellen met veel of weinig contrast onderling in je kledingstukken.

 • pasvorm advies, hierna weet je welk figuurtype je hebt en welke pasvormen in kleding daar het mooist bij staan.

 • garderobe planning/kast check, we gaan je kast door waarbij ik je meteen laat zien welke kleuren en pasvormen je goed gekozen hebt en welke eventueel minder flatteus zijn. Je gaat dit zelf ook zien doordat je net de kleuranalyse hebt gehad. Er worden nieuwe combinaties gemaakt met jouw huidige garderobe. Tips wat je eventueel mist. Je kast krijgt een detox. En ik creëer overzicht in je kast.

Mocht je ervoor kiezen hierna een shopping te doen met/door mij, dan heb ik een goed beeld wat je smaak is, wat je in je kast hebt en nog mist in de kast, welke aanvulling we kunnen doen voor je garderobe, basis garderobe of voor een bepaalde gelegenheid.

 

Wil jij weten wat jou staat én een opgeruimde kledingkast?

 

gallery/dsc_0561.1
Kleurkaarten
gallery/6
gallery/kika website

pasvorm advies

 

Bij een pasvorm advies kijk ik naar je figuurtype en krijg je advies over welke kledingstukken en pasvorm het beste bij jouw figuur staan.

Hierna weet je hoe je jouw figuur op zijn mooist laat uitkomen en hoe je je sterke punten kan benadrukken en je eventuele mindere punten naar de achtergrond kan laten verdwijnen. Welke vorm je lichaam ook heeft er is altijd een advies op maat.

Dit advies kun je samen boeken met een kleuranalyse of in het “start to shine” pakket.

 

Wil jij ook weten welk figuurtype jij bent en welke pasvorm daar mooi bij staat?

 

gallery/pasvorm website creative market-01
gallery/roberto-nickson-721411-unsplash

GARDEROBE PLANNING

 

Wat is garderobe planning? Eigenlijk een kast check, we gaan in je kast kijken waarbij ik je meteen laat zien welke kleuren en pasvormen je goed gekozen hebt en welke eventueel minder flatteus zijn. Er worden nieuwe combinaties gemaakt met jouw huidige garderobe. Tips wat je eventueel mist. Je kast krijgt een detox. En ik creëer overzicht in je kast.

 

Mocht je ervoor kiezen hierna een shopping te doen met/door mij, dan heb ik een goed beeld wat je smaak is, wat je in je kast hebt en nog mist in de kast, welke aanvulling we kunnen plannen voor je garderobe, basis garderobe of voor een bepaalde gelegenheid.

 

Een garderobe planning kun je de eerste keer alleen in combi met kleuradvies en pasvorm advies boeken, dat is het "start to shine" pakket hieronder. Ben je al vaker bij mij geweest en is dit een periodieke sessie? Dan weet je al wat jouw kleurtype is en kun je deze sessie ook los boeken.

 

Wil jij overzicht in jouw garderobe, combinatie tips én een opgeruimde kledingkast?

 

SAMENWERKING met RETAILErs

 

Diverse mogelijkheden voor ondernemers met een kledingzaak, concept store, lifestyle store of andere ondernemers in de detailhandel.

Wil jij je door persoonlijke beleving onderscheiden met jouw fysieke winkel? Iets bieden wat online shoppen niet kan bieden?

Dan kunnen wij samenwerken om samen iets bijzonders te creëren! Speciale events bv, er zijn verschillende mogelijkheden.

Samen maken we iets unieks op maat, afhankelijk van de wensen.

Wil je meer weten? Een keer brainstormen?

 

PERSONAL STYLING VOOR ONDERNEMERS

 

Personal styling passend bij jouw corperate identity.

Een grafisch ontwerper voor jouw huisstijl, een webdesigner voor je website....

Waarom geen personal stylist voor een passende kleding stijl die matcht bij jouw product, dienst of bedrijf én bij jouw als persoon?

Voor ondernemers zijn de kosten voor een zakelijk kledingadvies belasting aftrekbaar, de kleding zelf niet maar het advies wel!

Voor ZZP'ers: je kunt het start to shine pakket en personal shopping doen of een traject op maat bv in combinatie met foto's.

Voor bedrijven: je buitendienst in een passende stijl die laat zien waar je als bedrijf voor staat en waarin ruimte is voor de individu binnen de huisstijl?

Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van je wensen, wil je meer informatie en een persoonlijk voorstel?

 

Personal shopping

 

Een op jouw afgestemde garderobe qua kleur, pasvorm, style én die bij jouw identiteit past.

Er zijn 2 varianten mogelijk:

 • Je kunt met mij gaan shoppen, duur ca 3 uur.

 • Of ik kan vóór jou gaan shoppen, dan kom ik met een rek kleding bij jou thuis en ga je thuis alles passen. Je kunt dan kiezen uit jouw privé winkeltje, helemaal afgestemd op jouw kleurtype, figuurtype, smaak en persoonlijkheid.

Tussen de personal styling zoals hierboven beschreven en de personal shopping zit gemiddeld ca 1  week. Als ik met jou ga shoppen bereid ik dat voor, tussen de 1e en 2e afspraak in.

 

Kom je voor het eerst bij mij, dan doe je eerst de personal styling en kast check voordat we samen gaan shoppen. Doordat ik dan weet wat je hebt hangen kunnen we je huidige garderobe aanvullen en met je nieuwe combineren.

Na de eerste keer kun je deze personal shopping ook los boeken. Ik zorg ervoor dat je dingen door kan dragen en houd rekening met wat je in de kast hebt en wat we de keer ervoor samen geshopt hebben.

 

Wil jij een nieuwe garderobe die bij jouw persoonlijkheid en style past, waar je in straalt?

 

Stylegids

 

Na een personal styling en/of personal shopping ontvang je achteraf per mail een persoonlijke stylegids, waar alle adviezen nog eens in staan.

Een naslag werk met foto’s van combinaties van je huidige kast en nieuwe garderobe. Zo weet je voor elke gelegenheid wat je aan kan. Je kunt hier kiezen voor 2 verschillende versies:

 • basis style gids, inbegrepen bij Start to shine pakket en bij personal shopping.

 • een uitgebreidere variant.

Personal Styling en foto

 

In samenwerking met een fotograaf, ik zorg voor de styling en ben er tijdens de fotoshoot bij.

Ben je ondernemer en wil je goede foto's voor je website? Zoek je een nieuwe baan en wil je een professionele foto voor je LinkedIn profiel? Of wil je gewoon mooie foto's van jezelf die je op meerdere manieren kan inzetten?

Ik kan je daarbij helpen. Door het intake gesprek bij de personal stying heb ik je al leren kennen en door de personal styling en of shopping heb je de juiste outfit om een sprekende foto te laten maken. Ik werk samen met fotografen en kijk afhankelijk van de regio en stijl wie daar bij past. Kennen we elkaar nog niet en heb je zelf al een fotograaf en kun je wel wat hulp bij de styling gebruiken? Dat kan ook! Wat krijg je van mij?

 • Een intake om je wensen te inventariseren.

 • Personal styling, we kijken vooraf in je kast of shoppen voor de fotoshoot.

 • Fotostyling tijdens de fotoshoot

 • Eventueel maak ik gebruik van NLP technieken om jou stralend op de foto te krijgen.

Er zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van je wensen. Wil je meer informatie en een persoonlijk voorstel?